Tα Σπίτια Του Edge Στην Άκρη (duh) Του Μαλιμπού

Clip

Πες εσύ τώρα, που ο νους σου κατεβάζει: Φτιάχνεις ένα σπίτι -όχι, πέντε σπίτια- για σένα και την οικογένειά σου σε ένα οικόπεδο που σου ανήκει. Γιατί φτιάχνεις και website να το διαφημίσεις; Σε ποιον; Και γιατί φτιάχνεις και ολόκληρο βιντεάκι παραγωγή για να διαφημίσεις πόσο "πράσινο" και περιβαλλοντικά ευαίσθητο είναι το project; Και γιατί βγάζεις ξεκαρδιστικά ονόματα σε καθένα από τα πέντε σπίτια; Clouds Rest; Panorama; Shell House; Blue Clouds; Leaves in the Wind;

Όλα αυτά συμβαίνουν με τα σπίτια που θέλει να χτίσει ο σιωπηλός κιθαρίστας των U2, ο πολύ λιγότερο ενοχλητικός από τον Bono, Edge. Ο κύριος Edge λοιπόν θέλει να φτιάξει αυτά τα πέντε σπίτια σε κάτι κατσάβραχα στα βουνά της Σάντα Μόνικα πάνω απ' το Μαλιμπού, αλλά δεν τον αφήνουνε. Κάτι δυσκολίες έχει με την πολεοδομία, γι' αυτό έχει ξεκινήσει μια σταυροφορία PR για να πάρει έγκριση επιστρατεύοντας διάσημους φίλους και "πράσινα" κλισέ, και αναγκάζοντας ταλαίπωρους αρχιτέκτονες να μιλήσουνε στην κάμερα για το τι ωραίο που θα είναι, και πόσο ευαίσθητο και τρυφερό. Ας δούμε το βίντεο:

Συμπέρασμα: Οι διάσημοι δεν είναι με τα καλά τους. Με τα πολλά χρόνια και τα πολλά λεφτά και τα πολλά ντεσιμπέλ πάει, τα χάνουν τα κατσίκια.

Έμπα εντός για εκτενή λίστα με σπίτια πλουσίων και διασήμων που σου 'χει δείξει το σπιτόσκυλο.

Μάικλ Τζόρνταν
Μπεν Στίλερ

Μπαράκ Ομπάμα!
Τζορτζ Μπούς! (κι εδώ)
Σαντάμ Χουσεΐν! (κι εδώ)
Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ντιόρ!
Κάρολος Ντίκενς!

Τζορτζ Κλούνεϊ!
Σταύρος Νιάρχος!
Νίκολας Κέιτζ!

Στιβ Μάρτιν!
Λεονάρντο Ντι Κάπριο!
Μπραντ Πιτ!
Τρούμαν Καπότε!
Χιου Τζάκμαν!
Σωκράτης Κόκκαλης!
Τζον Τραβόλτα!
Νίκος Χατζηνικολάου!

Γιάννης Λάτσης!

Δημήτρης Κοπελούζος!
Περικλής Παναγόπουλος!
Θανάσης Λαβίδας!
Πάρις Κασιδόκωστας!
Ζαν Ρενουάρ!
Μόμπι!
Χάρι Πότερ!
Μάικ Τάισον!
Μάικλ Τζάκσον!
Βίκυ Μοσχολιού!
Φρανκ Σινάτρα!
Κάρι Γκραντ!
Άαρον Σπέλινγκ!
Σίντο Κρόφορντ!
Μίστερ Μπιγκ!
Ίνγκμαρ Μπέργκμαν!
Κι ακόμα πολλοί αστέρες!

Διαφήμιση 300×250 Google