Το Beach House Που Ποθήσαμε

Ο Σταν Γουίνστον είναι ο τύπος που έχει κάνει τα ειδικά εφέ σε ταινίες όπως το Τζουράσικ Παρκ και ο Εξολοθρευτής, οπότε το σπιτόσκυλο τον συμπαθεί de facto.

Αλλά τώρα που βλέπει το σπίτι του, τον συμπαθεί ακόμα περισσότερο.

Το αυθεντικό beach house, το σπίτι που είναι χτισμένο πάνω στην παραλία, χωρίς δρόμους και άλλα κτίρια να μεσολαβούν, είναι ένα διαρκές και θερμό όνειρο του σπιτόσκυλου. Το οποίο σπιτόσκυλο ζει σε μια χώρα που είναι τίγκα στην παραλία, αλλά απαγορεύει να φτιαχτούν τέτοια beach houses, καθώς θεωρείται πιο κομψό μπροστά από κάθε παραλία να περνάει ένας δρόμος, για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Τέλος πάντων.

Το σπιτόσκυλο, αθεράπευτα ρομαντικό, εξακολουθεί να ονειρεύεται ότι κάποτε θα ζει ή θα παραθερίζει σε ένα σπίτι σαν του Σταν Γουίνστον, εκεί που σκάει το κύμα, για να απλώνει την αρίδα του στην άμμο το πρωί, να κάνει μια βουτιά, και μετά να αράζει στη βεράντα πίνοντας τον κρύο καφέ του και διαβάζοντας τα γιαλιστερά του περιοδικά. Να η βεράντα:

Το σπίτι που πουλάει ο κυρίος Γουίνστον βρίσκεται στο χλιδάτο Μαλιμπού, και το σπιτόσκυλο μπορεί να του βρει ατέλειες, όπως το ότι είναι κολλητά με ένα σωρό άλλα (αλλά πολύ πιο άσχημα) σπίτια, ότι δεν έχει πισίνα, και ότι κοστίζει 12 εκατομμύρια δολάρια (μπορείς να το αγοράσεις εδώ). Αλλά το Ίντερνετ δεν χωράει τους διθυράμβους του για το ντεκόρ, για τα χρώματα, για τους πίνακες στους τοίχους, για τα παράθυρα, για το dressing room, για τα μπάνια και για τη διαρρύθμιση. Δες το master bedroom:

Ή την τραπεζαρία:

Δες πολύ περισσότερες φωτογραφίες εδώ. Κάτσε και κοίτα το slideshow -μόνο φρόντισε να 'χεις και μια σαλιάρα εύκαιρη. Το σπιτόσκυλο το ερωτεύτηκε το σπίτι του Σταν Γουίνστον, το ομολογεί. Δέχεται δωρεές για να συγκεντρώσει τα 11.999.311 δολάρια που του λείπουν για να το ψωνίσει.

Διαφήμιση 300×250 Google