OMFG: Ένα Αεράτο Θηρίο Στη Σιγκαπούρη

six_ramsgate_130509_05

Έρχονται κάποιες στιγμές στη σταδιοδρομία του σπιτόσκυλου που πετυχαίνει κάτι σπίτια τα οποία δεν κολλάνε σε καμία από τις πολλές και πολύπλοκες αρχιτεκτονικοdesignάτες φαντασιώσεις του, αλλά που το σοκάρουν ευχάριστα, γεννώντας ολοκαίνουριες. Ετούτο εδώ το γιγάντιο μα σχετικά κομψό πράγμα βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, μόλις ολοκληρώθηκε και είναι θηρίο: 855 τετραγωνικά σε οικόπεδο 1,2 στρεμμάτων, πολύ μεγάλο και ξενοδοχειέ για τα γούστα του, αλλά έχει τουλάχιστον δύο χαρακτηριστικά που του προκαλούν ενθουσιασμό πρωτόφαντο, ανέλπιστο. Έμπα να δεις.

Θα σε πάρει απ' το χεράκι να σου δείξει τί βλέπεις όταν μπαίνεις απ' την εξώπορτα:

six_ramsgate_130509_01

Η πύλη, γκράντε αλλά όχι αποκρουστικά γκράντε.

six_ramsgate_130509_02

Μπαίνεις στην μπροστική αυλή, αφήνεις το τουτού στο σκιασμένο γκαράζ (το σπιτόσκυλο ελπίζει απ' την άλη να υπάρχει και κλειστό γκαράζ, να προφυλάσσει καλύτερα την BMW, μην την κουτσουλάνε τα Σιγκαπουριανά περιστέρια μέσα απ' τις περσίδες της πέργκολας.

six_ramsgate_130509_03

Ανεβαίνεις τα σκαλάκια, ανοίγεις την εξώπορτα. Το βλέμμα βλέπει σαράντα μέτρα αέρα μπροστά. What gives?

six_ramsgate_130509_08

six_ramsgate_130509_07

six_ramsgate_130509_09

six_ramsgate_130509_06

Το κατάλαβες τώρα; Το παραλληλόγραμμο σπίτι έχει δύο μεγάλα ανοιχτά αίθρια, το ένα με γκαζόν και δυο δέντρα, το άλλο με την πισίνα. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα σαλόνι και ένα dining room. Μόνο οι απαραίτητοι τοίχοι, και τεράστιες τζαμαρίες που μαζεύονται όταν υπάρχει καλός καιρός, δημιουργώντας έναν τεράστιο ενιαίο χώρο. Very nice. Η σκάλα οδηγεί στον πάνω όροφο με τα υπνοδωμάτια

six_ramsgate_130509_011

six_ramsgate_130509_013

Στον πάνω όροφο υπάρχουν αυτές οι περσίδες που πολύ αρέσουν στο σπιτόσκυλο, καθώς αφήνουνε φως να μπει μέσα και ταυτόχρονα εμποδίζουν τους voyeurs απ' έξω να δουν οτιδήποτε, βέβαια η χρήση τους εδώ πέρα είναι τόσο εκτεταμένη που ανησυχεί πως αν ζεις σ' αυτό το σπίτι μετά από λίγο θα τα βλέπεις όλα ριγέ.Έχει κανένα πιτσιρίκι τέτοια στο σπίτι του; Fess up.

six_ramsgate_130509_012

Να και το μπάνιο, που μοιάζει να πάσχει από μαρμαρoverload, ενώ είναι τόσο ριγέ απ' τις περσίδες που θα μετατρέπει την εφαρμογή του μέικαπ απ' την κυρία του σπιτιού σε μια συναρπαστική περιπέτεια.

Δες πάλι:

Το σπιτόσκυλο καραγούσταρε, δεν θα μπορούσε να ζήσει σε κάτι τόσο μεγάλο βέβαια, και για να είναι λειτουργικό και όμορφο κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, αλλά τέλος πάντων, ωραία είναι να τα βλέπεις αυτά.

Θυμήσου σπιταρόνες σε εξωτικά μέρη:
Το ναυτόσπιτο στον Παναμά
Μια βίλα στην Αρούμπα
Ένα τεράστιο ξύλινο σπίτι στο Μπαλί
Μια βίλα στο Μπαλί
Μια βίλα στο Μπελίζ
Μια σπιταρόνα στην Ταϊλάνδη
Ένα ιδιωτικό νησί στη Βραζιλία
Το σπίτι του Στιβ Μάρτιν στο Σεν Μπαρτς
Άλλη μια βίλα στο Μπαλί

via contemporist

Διαφήμιση 300×250 Google