Κι Άλλες Πισίνες Στις Ταράτσες

Το σπιτόσκυλο σου ξανάγραψε για τις πισίνες που μερικοί έχουνε βάλει στις ταράτσες των πολυκατοικιών τους, σου 'δειξε και κάποιες χάρη στη μαγεία του Bing Maps, τώρα θα σου δείξει μερικές ακόμη μετά από μια εναέρια βόλτα πάνω απ' την (μιας και την έχει φρέσκια και το ξαναθυμήθηκε: τρισάθλια) Αθήνα. Η παραπάνω βρίσκεται στη Δεινοκράτους, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, ας πούμε.

Εδώ έχεις ένα άλλο φρούτο, στη Φιλοθέη: Η πισίνα ταράτσας σε μονοκατοικία. Ο κύριος εδώ είχε ωραιότατο κηπάκο μπροστά, αλλά όχι, εκεί προτιμούσε να βάλει γκαζόν. Οπότε έβαλε την πισίνα στην ταράτσα. Πιο εύκολο; Όχι. Πιο εκκεντρικό; Σίγουρα.

Εδώ βλέπεις μια μεγάλη πισίνα με θέα, στο πολυώροφο και πολύ κεντρικό αλλά λίγο καταφρονεμένο ξενοδοχείο President. Πρέπει να έχει φανταστική θέα, αλλά το σπιτόσκυλο δεν έχει ακούσε ποτέ τίποτα για την ύπαρξή της, δεν ξέρει καν αν λειτουργεί. Υπάρχει τίποτα εκεί πάνω, ένα μπαρ, ένα εστιατόριο κάτι;

Να άλλη μια, σε ένα ασυνήθιστο τριγωνικό κτίριο που μοιάζει περισσότερο με κτίριο γραφείων παρά με πολυκατοικία, αρκετά χαμηλά σε παράλληλο της Κηφισίας.

Εδώ πρέπει να πατήσεις για να δεις μεγαλύτερη την εικόνα, γιατί μέσα σε λίγα τετράγωνα, στο Κολωνάκι, στους πρόποδες του Λυκαβηττού (βεβαίως) βλέπεις όχι μία, όχι δύο, αλλά έξι, όλων των μεγεθών και των χρωμάτων. Κι απο μια άλλη γωνία:

Θυμήσου πισίνες:
Πισίνες σε ταράτσες
Η Αγγελική θέλει συμβουλές για την πισίνα της
Μια πισίνα πάνω απ’ το σπίτι
Οι 10 ακριβότερες πισίνες του κόσμου
Μια πισίνα δίπλα στο κρεβάτι
Μια φυσική πισίνα, πράσινη
Η πισίνα-λίμνη
Ατέλειωτες infinity pools
Πισίνες από παλιούς κάδους απορριμάτων
Ένα σπίτι με τρεις πισίνες στη Νότια Γαλλία
Το πισινόσπιτο
Μια πισινοσυλλογή
Η πισίνα που κρέμεται στον αέρα
Μια διάφανη πισίνα στη Γιούτα
Το πισινόσπιτο στο Μεξικό
Οι φυσικές πισίνες-λίμνες
Η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου
Ακόμα περισσότερες πισίνες

Διαφήμιση 300×250 Google