Αξίζει Τα Λεφτά Του ΙΙΙ: Εξοχικό Στη Τζιά

Όπως επισήμανε ο yiannis/pefki, οι NYT δείχνουν ένα θαυμάσιο εξοχικό στη Τζιά, το οποίο πωλείται. Τώρα, ξέρεις πως ένα από τα σημαντικότερα θύματα της ύφεσης είναι οι εξοχικές κατοικίες, καθώς άντε πες στον άλλονα να επενδύσει τα λεφτά του για να αγοράσει δεύτερο (ή τρίτο) σπίτι μέσα στον κακό χαμό. Οπότε πόσο να κάνει αυτό εδώ; Μπες μέσα για να δεις φωτογραφίες, στοιχεία και την τιμή που ζητάει. Και μετά απάντα: Αξίζει τα λεφτά του;

Το σπίτι βρίσκεται σε  μια πλαγιά 15 λεπτά από τη θάλασσα, σε οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων. Είναι 238 τετραγωνικά.

Έχει ομολογουμένως επική θέα, ατέλειωτα ωραία ξύλινα decks και μια infinity pool που κοιτά στο υπερπέραν, πράγματα σημαντικά. Έχει και κάτι πιθάρια. Το σπιτόσκυλο δεν πολυσυμπαθεί τα πιθάρια.

Το σπίτι είναι όλο πέτρα μέσα-έξω (σε μερικά δωμάτια ασβεστωμένη, αλλού γυμνή), έχει και κάμποσο ξύλο εδώ κι εκεί, ενώ τα έπιπλα είναι όλα αντίκες και περιλαμβάνονται στην τιμή. Το όλον βγάζει μια χωριατιά που πάει κόντρα στην ινφίνιτι πουλ και τα ξύλινα ντεξ, αλλά νταξ, ο Έλληνας το αγαπάει το χωριάτικο, του είναι οικείο. Δεν' κακό.

Το σπίτι κερδίζει βαθμούς παλαβομάρας με την ύπαρξη μιας πέτρινης εκκλησίας μές το κτήμα. Αντί να φτιάξει ένα γκεστ χάουζ να μένει η πεθερά, ο ιδιοκτήτης πήγε κι έφτιαξε ένα εκκλησάκι, ποιος ξέρει γιατί. Το σπιτόσκυλο δεν τα εγκρίνει αυτά τα πράγματα, τα θεωρεί ματαιόδοξα.

Τέλος πάντων, για να μην έχεις κι αγωνία, το σπιτόσκυλο έχει να σου πει πως το σπίτι αυτό κοστίζει (τα νταν) 880.000 ευρώ. Δηλαδή 3700 ανά τετραγωνικό. Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες (και να το ψωνίσεις) εδώ, αλλά πρώτα γράψε από κάτω: Τα αξίζει τα λεφτά του;

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους: Βίλα στην Ανάβυσσο, βίλα και στη Βούλα.

Και περισσότερη Τζιά.

Διαφήμιση 300×250 Google