Αξίζει Τα Λεφτά Του ΙΧ: Κηφισιά

kifisia1

Το σπιτόσκυλο συνήθως δεν σου βάζει σπίτια που δεν έχουνε τελειώσει, καθώς τα γιαπιά είναι συνήθως άσχημα πράγματα, και δεν έχεις τίποτα ιδιαίτερο να δεις και να πάρεις ιδέες, αλλά εδώ σου έχει μια περίπτωση ιδιαίτερη: Μεζονέτα επιπέδων τριών στην σικ Κηφισιά, κοντά στο τελείωμα, φρέσκια φρέσκια, 570 γεμάτα τετραγωνικά σε τρία επίπεδα, με κλειστό γκαράζ, με έξι υπνοδωμάτια, δυο σαλόνια, πέντε μπάνια και τρεις κουζίνες (!), πωλείται. Η τιμή: 670.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά, μα είναι και μεγάλο το σπίτι. Βγαίνει (γκομπιουτεράκι) 1.175 ευρώ το τετραγωνικό, τιμή-κλάσμα της αντικειμενικής (χωρίς να τσεκάρει την αντικειμενική, μαντεύοντας), οπότε καταλαβαίνεις, μοιάζει ευκαιρία. Έμπα να δεις γιαπιοφωτογραφίες και για να αποφανθείς: Αξίζει τα λεφτά του;

Το σπιτόσκυλο δεν έχει τίποτα να σου πει για κάθε φωτογραφία ξεχωριστά, μόνο ότι το σπίτι θέλει δουλειά για να τελειώσει, 50Κ εύκολα αν θες να του βάλεις ωραία πατώματα και τα τοιάυτα, 100Κ αν θες να το κάνεις πολυτελές και τζιτζί και κομπλέ με τα έπιπλά του τις υποδαπέδιες, τα έτσι του τα αλλιώς του, και επίσης ότι η θέα του στα μακρινά αδιευκρίνιστα βουνά μοιάζει ωραία.

Λοιπόν, η τιμή του μοιάζει ενδιαφέρουσα, και το σπιτόσκυλο ομολογεί πως αν είχε τέτοια λεφτά και χρειαζόταν τόσο μεγάλο σπίτι θα πήγαινε μια βόλτα να το δει, χτες κιόλας. Και μετά βλέπει στο listing και κάτι που το προβληματίζει (Αποχέτευση: "Βόθρος") και αναρωτιέται αν είναι όλα αγγελικά όπως παρουσιάζονται.

Εσένα πώς σου φαίνεται; Τ' αξίζει τα λεφτά του;

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους: Ημιυπόγειο στα Εξάρχεια, διαμέρισμα στο Παρίσι, διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη, διαμέρισμα στο Μανχάταν, κουτάκι στο Λονδίνο, εξοχικό στη Τζιάβίλα στην Ανάβυσσο, βίλα και στη Βούλα.

Διαφήμιση 300×250 Google