Τι Πισίνα Να Βάλω Στο Σπίτι; Βόηθα

dsc_0038

Η αναγνώστρια Αγγελική πρόκειται να φτιάξει μια μικρή πισίνα στον κήπο της, και μ' αυτά που ακούει απ' τους μάστορες έχει πελαγώσει. Για άκου:

Αγαπητό σπιτόσκυλο και αναγνώστες θα ήθελα την βοήθειά σας… Τον τελευταίο χρόνο χτίζουμε μετα κόπων αλλά και χαράς το σπιτικό μας. Τωρα βρισκόμαστε στην διαμόρφωση του κήπου μεταξυ άλλων, οπου μετά απο σκέψη αποφασίσαμε να κανουμε και μια μικρή πισίνα (4,5 χ8 μετρα) για να δροσιζόμαστε τα καλοκαίρια. Πήγαμε σε διάφορους και ο καθένας λέει τα δικά του. Άλλοι πρότειναν την μέθοδο της οπλσμενης μεμβράνης και αντι για ολόκληρο μηχανοστασιο τωρα τοποθετουν compact συσκευη στην ακρη της πισινας και δεν χρειάζεται υπερχείληση κι ολα αυτα ειναι old fashioned τεχνολογια κτλ κτλ.. Αλλοι μου είπαν οτι εννοειται θα μπει μπετον και μηχανοστασιο και υπερχειληση και τα σχετικα. Γενικα ακούσαμε πολλά απο την μεριά του κατασκευαστη αλλα θα θέλαμε να ακουσουμε αν υπαρχει κάποιος που εχει ή που ξερει καποιον που εκεινος εχει και γενικα τι επελεξε, τι προβληματα προεκυψαν σε βαθος χρονου και ολα τα σχετικα.Θα ηταν μεγαλη βοηθεια για μας! Καμια συμβουλη; Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!

Το σπιτόσκυλο δεν έχει ιδέα από τα τεχνικά, βεβαίως, ελπίζει κάποτε να τα μάθει, προς το παρόν την παραδίδει βορά στο λαό.

Για έμπνευση, θυμήσου πισίνες:
Μια πισίνα πάνω απ' το σπίτι
Οι 10 ακριβότερες πισίνες του κόσμου
Μια πισίνα δίπλα στο κρεβάτι
Μια φυσική πισίνα, πράσινη
Η πισίνα-λίμνη
Ατέλειωτες infinity pools
Πισίνες από παλιούς κάδους απορριμάτων
Ένα σπίτι με τρεις πισίνες στη Νότια Γαλλία
Το πισινόσπιτο
Μια πισινοσυλλογή
Η πισίνα που κρέμεται στον αέρα
Μια διάφανη πισίνα στη Γιούτα
Το πισινόσπιτο στο Μεξικό
Οι φυσικές πισίνες-λίμνες
Η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου
Ακόμα περισσότερες πισίνες

Διαφήμιση 300×250 Google