Αληθινά Σπίτια XIII: Νιου Τζέρσεϊ

Ιδού το σπίτι που ο Τζέιμς και η κυρά του ανακαίνισαν χρησιμοποιώντας μόνο έπιπλα από δεύτερο χέρι και μπογιές. Και τί μπογιές. Διάφορα μπλε και γαλάζια και καφετιά, τα χρώματα είναι το θέμα σ' αυτό το μικρό διαμέρισμα στο Νιου Τζέρσεϊ, οπότε μπες εντός, δες τα και πες αν σου αρέσουνε.

Ετούτο το ζωντανό γαλάζιο στον τοίχο είναι κραυγαλέο, αλλά με την καλή έννοια.

Τώρα δες σ' αυτή τη λήψη τον κίνδυνο της πολυχρωμίας: Ο καφεγκρής τοίχος και τα δυο διαφορετικά γαλάζια δεν πολυ-κολλάνε με το ξύλο του πατώματος και το καφέ του καναπέ, και το σύνολο ξεφεύγει προς την αισθητική Ελληνικής home makeover εκπομπής.

Όχι, το σπιτόσκυλο δεν το γουστάρει αυτό το γαλάζιο.

Το υπνοδωμάτιο, όμως, είναι άλλη ιστορία, πιο σκούρο και κομψό. Και το παράθυρο πάνω απ' το κεφάλι ρίχνει ωραίο φώς για να διαβάσεις -ή να ξυπνήσεις.

Το διαμέρισμα λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό Fall Colors του Apartment Therapy, μπες να δεις να εμπνευστείς. Το σπιτόσκυλο πιστεύει ότι θα χάσει.

Κι ακόμα θυμήσου άλλα αληθινά σπίτια αληθινών ανθρώπων στο Μπρούκλιν, στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

Διαφήμιση 300×250 Google