Πάρε Το Σπίτι Του Μόμπι!

Ο Μόμπι είναι ένας φαλακρός μουσικός που το σπιτόσκυλο δεν έχει σε πάρα πολλή εκτίμηση. Ωστόσο, το διαμέρισμα που προσπαθεί να πουλήσει είναι εντυπωσιακό. Βρίσκεται στο νούμερο 300 της Central Park West, κι αν ξέρεις από Νέα Υόρκη έχεις ήδη κάνει τσίσα απ' τον ενθουσιασμό. Η Central Park West είναι ο δρόμος που πάει παράλληλα με το γιγάντιο παραλληλόγραμμο πάρκο του Μανχάταν, και το νούμερο 300 είναι σε ωραιότατο σημείο, με θέα στη μεγάλη λίμνη που έχει το όνομα της Τζάκι Ωνάση και γύρω από την οποία τρέχουν σαν τρελοί οι τζόγκερζ. Το ίδιο το κτίριο είναι ιστορικό, και λέγεται "Ελ Ντοράντο". Το διαμέρισμα του Μόμπι είναι η κορυφή του Νότιου Πύργου του κτιρίου.
Central Park Skyline
Θα πρόσεξες ότι το σπιτόσκυλο έγραψε "προσπαθεί". Γιατί δεν είναι εύκολο. Ο Μόμπι ζητάει 7,5 εκατομμύρια δολάρια για το διαμέρισμα, που απλώνεται σε τέσσερις "ορόφους" και έχει απίθανη θέα 360 μοιρών (δες εδώ το listing του μεσίτη), αλλά το Ελ Ντοράντο είναι ένα κτίριο με στριφνούς κατοίκους, το συμβούλιο των οποίων πρέπει να εγκρίνει πρώτα το νέο αγοραστή οποιουδήποτε διαμερίσματος. Ο Μόμπι βρήκε πρόσφατα κάποιον πρόθυμο, και το συμβούλιο τον απέρριψε, ένας θεός ξέρει γιατί.

Το σπιτόσκυλο, χωρίς να έχει ιδέα, έβγαλε κάμποσες φωτογραφίες απ' το σπίτι του Μόμπι το 2005, την Κυριακή του Πάσχα, καθώς βόλταρε στο Σέντραλ Παρκ. Είδες τη μία αποπάνω. Δες άλλες τρεις:

Moby House

Moby House 2

Moby House 3

Διαφήμιση 300×250 Google