Το Σπίτι Στη Ζούγκλα

Το σπιτόσκυλο τώρα θα σου δείξει ένα κτίσμα πολύ ασυνήθιστο. Στο Μπαλί (σου 'χει δείξει κι άλλο Μπαλί, εδώ κι εδώ), χωμένο μες τη ζούγκλα, υπάρχει η εντελώς αλλόκοτη σπιταρόνα ενός τρελού Καναδού, που πήγε κι έχτισε μέσα σε δέκα στρέμματα ορυζώνες ένα σπίτι με  έναν όροφο, 33,5 μέτρα μήκος, φτιαγμένο αποκλειστικά από ντόπιο ξύλο. Για έμπα να δεις.

Το κυρίως σπίτι στηρίζεται σε πασάλους ύψους συνολικού ύψους 18 μέτρων -εσύ εδώ βλέπεις το αποκάτω υπαίθριο επίπεδο. Το ξύλο προέρχεται από ντόπια δέντρα, καθώς και από τηλεγραφικούς στύλους που αγόρασε το ζεύγος, ο Καναδός και η γυναίκα του δηλαδή. Το ζεύγος γνωρίστηκε στο Μπαλί, παρεμπιπτόντως, έφτιαξαν μια εταιρία με κοσμήματα, την πούλησαν, και τώρα κουλάρουν.

Οι περισσότεροι χώροι είναι ημιυπαίθριοι, με την καλή έννοια. Εδώ βλέπεις το δρομάκι που οδηγεί από την κουζίνα στο κυρίως σπίτι.

Νάτηνα η κουζίνα.

Αν και το σπίτι αρχικά μοιάζει υπερβολικά φολκλόρ, όλο ξύλο και ανοίγματα, μια βόλτα στο σαλόνι του κυρίως κτιρίου σου δείχνει και μοντέρνα έπιπλα (το σπιτόσκυλο βρίσκει τις πορτοκαλιές πολυθρόνες εντελώς παράταιρες), ενώ πίσω απ' το χαλί στον τοίχο κρύβεται μια flat-screen TV.

To master bedroom. Όπως παρατηρείς, το σπίτι είναι ορθάνοιχτο. Είναι σαν να  ζεις μονίμως έξω. Υπάρχουν μεγάλες τέντες που κλείνουν κάθε βράδυ, βέβαια. Μην τους φάνε και οι νυχτερίδες τους ανθρώπους.

Το σπιτόσκυλο γουστάρει τρελά το σμαραγδένιο  χρώμα της πισίνας. Το σπίτι δεν είναι κοντά σε θάλασσα, μέσα σε κάτι χαράδρες είναι χωμένο, αλλά το ξύλινο deck με την πισίνα και τη θέα στη ζούγκλα μια χαρά χαλαρωτικό  περιβάλλον είναι.

Ενδιαφέρον δεν είναι; Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαφήμιση 300×250 Google