Παράτα Τα, Πάμε Διακοπές Για Πάντα: Στην Αρούμπα

Η Αρούμπα είναι ένα νησάκι της Καραϊβικής στα ανοιχτά της Βενεζουέλας, το οποίο, σύμφωνα με τη Wikipedia, έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Σχετικά ξηρό κλίμα, ελάχιστες βροχές, και καθόλου τυφώνες, δηλαδή κανένα από τα αρνητικά της υπόλοιπης Καραϊβικής. Ανήκει, δε,  στην Ολλανδία, στους τσιπίκουλες συν-Ευρωπαίους μας. Γι' αυτό το σπιτόσκυλο σου προτείνει να παρατήσεις ό,τι κάνεις, να μαζέψεις 1,45 εκατομμύρια δολάρια (1,12 εκ ευρώ) από φίλους και γνωστούς, και να τσιμπήσεις αυτό το γλυκύτατο εξοχικό (εξοχικάρα, μάλλον) 450 τετραγωνικών, σε οικόπεδο ενός στρέμματος, στην καλή περιοχή με τα resorts, με πισίνα και θέα θάλασσα. Έμπα για φωτογραφίες και λεπτομέρειες.

Μην κοροϊδευόμαστε, πρόκειται για σκυλοσπιταρόνα.  Δεν είναι απλό εξοχικό, να πας να σφάξεις το αρνί το Πάσχα. Εδώ είναι να είσαι συνταξιούχος με παιδιά ενήλικα και όχι πολύ συμπαθητικά, να πάρεις τη σπιτοσκύλα σου και να αφήσεις τη βρωμιά και τη γκρίνια πίσω, να πας να ζήσεις ήρεμα κι ευτυχισμένα, διαβάζοντας και κάνοντας βουτιές.

Το καλύτερο δωμάτιο της βίλας είναι το μάστερ  μπέντρουμ, με ένα γιγάντιο παράθυρο που βλέπει πισίνα-κήπο-θάλασσα, να ξαπλάρεις και να  διαβάζεις ή να τσεκάρεις με το λάπτοπ τα νέα. Η Αρούμπα δεν έχει πολλή υγρασία, οπότε δεν θα κάνεις μούσκεμα τα σεντόνια.

Μια βεραντούλα ωραιότατη για πρωινό, βραδινό ή μπιρίμπα.

Η νεφρόμορφη πισίνα, ομολογουμένως, είναι λίγο μικρή.

Το σαλόνι έχει θολωτό ταβάνι, ποιος ξέρει γιατί, και πέτρα χάμω για να νομίζεις ότι είσαι έξω.

Το  σπίτι,  είπαμε, κοστίζει 1,45 εκ. δολάρια. Μπορείς να το ψωνίσεις εδώ και να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

Ακόμα θυμήσου:
Ένα τεράστιο ξύλινο σπίτι στο Μπαλί
Μια βίλα στο Μπαλί
Μια βίλα στο Μπελίζ
Μια σπιταρόνα στην Ταϊλάνδη
Ένα ιδιωτικό νησί στη Βραζιλία
Το σπίτι του Στιβ Μάρτιν στο Σεν Μπαρτς
Άλλη μια βίλα στο Μπαλί

Διαφήμιση 300×250 Google