To Επόμενο Σπίτι Του Μπους

Ο λαομίσητος πλανητάρχης ετοιμάζεται να πάει στα ξεκουμπίδια, τα οποία ξεκουμπίδια είναι φυσικά στο αγαπημένο του Τέξας, την υιοθετημένη του πατρίδα. Αλλά δεν θα πάει στο διάσημο ράντσο του, όπου περνούσε μήνες ολάκερους, όχι. Η κυρία δεν θέλει ερημιές κι άλογα, θέλει πόλη και σόσιαλ καταστάσεις, οπότε τα Ίντερνετς βουήξανε τις τελευταίες μέρες για την κατοικία που το ζεύγος ψώνισε στα περίχωρα του Ντάλας (πάμε μουσικούλα οι παλιότεροι: "τα τατά ταταταραράτα") και μάλιστα σε ένα από τα βόρεια περίχωρα ονόματι Πρέστον Χόλοου. Εδώ το σπιτόσκυλο θα έβαζε ένα λογοπαίγνιο με το "χόλοου" αλλά συνήθως προσπαθεί να μην είναι προβλέψιμο.

Τέλος πάντων, το εν λόγω σπίτι βρίσκεται σε μία posh γειτονιά, αρκετά απομονωμένο και άνετο, με δεντράκια και άπλα. Είναι λίγο πάνω από 800 τετραγωνικά, βρίσκεται σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, και για να το ψωνίσει ο Πρόεδρας πήρε τριετές (!) στεγαστικό 3 εκατομμύρια δολάρια, με όχι και πολύ επονείδιστους όρους, φαντάζεται το σπιτόσκυλο. Εξάλλου, και το ράτσο ακριβώς δίπλα πουλήθηκε επίσης, σε άγνωστους αγοραστές -πιθανότατα στον ίδιο.

Συμπερασματικά, αν έχεις ένα εισιτήριο για Ντάλας και σου περισσεύουνε ροχάλες, μάθε ότι η επόμενη διεύθυνση του κυρίου είναι η εξής: 10141 Daria Place. Να πού είναι:


View Larger Map

Σε αντιδιαστολή, θυμίσου που έμενε ο κουλάτος επόμενος Πρόεδρος.

Διαφήμιση 300×250 Google