Πωλείται: Το Σπίτι Του Κάρι Γκραντ

Είδαμε το σπίτι του Φρανκ Σινάτρα που ενοικιάζεται, τώρα το σπιτόσκυλο σου δείχνει το σπίτι ενός άλλου γόη του παλιού κινηματογράφου, επίσης στο Παλμ Σπρινγκς, που πωλείται. Ο Κάρι Γκραντ έζησε 20 χρόνια εδώ, και το σπιτόσκυλο έχει να πει ότι το σπίτι του είναι όπως ο ίδιος: Όμορφο, αξιοπρεπές, και πολύ καλό στο ρόλο του. Ίσως και λίγο γκέι. Όχι πολύ, λίγο.

Είναι περί τα 550 τετραγωνικά, κτίσμα του 1927, με έξι υπνοδωμάτια, πέντε τζάκια, guest house και μια θαυμάσια πισίνα σε ένα οικόπεδο περίπου πέντε στρεμμάτων. Μπορείς να το ψωνίσεις με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια (3,15 εκατομμύρια ευρώ) εδώ. Έμπα για περισσότερες φωτογραφίες.

Ωραία: Ξύλινη οροφή, υπερμεγέθες τζάκι, ανεμιστήρες. Μοιραία: Καναπέδες, πατάκι πάνω απ' το τζάκι, καλώδια κάτω απ' τον Τζερόνιμο.

Ωραία: Αρχαίο κρεβάτι, γυμνά δοκάρια, ξύλο στο δάπεδο. Μοιραία: Υπερβολικά πολλά κιλίμια, κούκλα ράφτη, υποκίτρινα σεντόνια.

Α, να και η μια ραχατλίδικη γωνιά έξω απ' το γκέστχαους, να ξαπλάρεις και να ακούς τα τζιτζίκια στο διηνεκές. Έχουνε τζιτζίκια στο Παλμ Σπρίνγκς;

Να και η θέα, καθώς ακούς τα τζιτζίκια. Πολύ γκαζόν όμως, βρε παιδί μου.

via luxuryproperty

Διαφήμιση 300×250 Google