Ξεστραβώσου: Κι Άλλα Βιβλία

Μια και λέμε για τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου, πάρε κι ένα ωραίο κόφη-τέιμπλ μπουκ, τεράστιο και πολυτελές, με μεγάλες φωτογραφίες από τα εξωφρενικότερα σπίτια του Μπέβερλι Χιλς, αυτής της φοβερής γειτονιάς του Λος Άνχελες, που τόσο  συχνά την αναφέρει το σπιτόσκυλο, ποιος ξέρει γιατί, ούτε καν τη σειρά με την Μπρέντα και τον Μπράντον δεν έβλεπε στα νιάτα του.

Τέλος πάντων, το "The Legendary Estates of Beverly Hills" έχει μερικά σπίτια πολύ διάσημα και γκράντε και την ιστορία τους. Τώρα, να σου πει την αλήθεια, πολύ χρήσιμο δεν είναι. Ξέρεις πώς είναι αυτά τα βιβλία, τα βλέπεις για να πάρεις ιδέες για το δικό σου. Ε, μην περιμένεις και πολλά από αφτούνο εδώ. Είναι τόσο εξωφρενικά τα περισσότερα που μάλλον για eye candy κάνουν παρά για οτιδήποτε άλλο. Αλλά είναι μια πολυτελής έκδοση, και θα μείνεις να χαζεύεις, έτσι, τουριστικά. Κι αυτό δεν είναι κακό πράγμα, λέει το σπιτόσκυλο.

Παρεμπιπτόντως: Θα θυμάσαι πρόσφατα ένα thread κουβέντας στο θέμα των χομπιτόσπιτων (πώς σε πάει το σπιτόσκυλο από τα σπίτια εννιαψήφιας αξίας στα τετραψήφιας, άντε πενταψήφιας, καταλαβαίνεις τι κάνει,  είναι πολύ ψαγμένο μιλάμε) και ένα βιβλίο που ανάφερε ο αναγνώστης Κωνσταντίνος, το "How To Build A Free Home", που αν μη τι άλλο έχει τίτλο πιασάρικο και θέμα ενδιαφέρον. Οι αναγνώστες θερμοκήπιο και Διονύσης έδωσαν το link, αν δεν το 'χεις δει νάτο, πρόκειται για βιβλίο που διατίθεται online με 5 δολάρια. Δέχονται και PayPal.

Θυμήσου:
Ακόμα περισσότερα βιβλία
Τσάμπα βιβλία
Και ακόμα περισσότερες προτάσεις στην sidebar
Ένα τέρας στο Μπέβερλι Χιλς
Το τέρας της Έλεν και της γυναίκας της -στο Μπέβερλι Χιλς
Το τέρας του Άαρον Σπέλινγκ -ναι, στο Μπέβερλι Χιλς

Διαφήμιση 300×250 Google