Τα Μεγαλύτερα Σπίτια Του Κόσμου ΙΙΙ: Santa Barbara

Το σπιτόσκυλο ήταν ακόμα κουτάβι όταν έβλεπε τα μεσημέρια το αμερικάνικο σαπούνι με την οικογένεια Κάπγουελ και τον τίμιο μπάτσο Κρουζ Καστίγιο, που αγαπούσε την ξανθιά και πλούσια Ίντεν, μα που η κενωνία και οι τραγωδίες δεν τους άφηναν να ζήσουν τον έρωτά τους. Όλα στη Σάντα Μπάρμπαρα διαδραματίζονταν, μια πόλη 100.000 κατοίκων στα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, όπου πολλοί πλούσιοι και διάσημοι ζουν και ευτυχούν.

Τώρα το σπιτόσκυλο θα σου δείξει αληθινά σπίτια από τη Σάντα Μπάρμπαρα. Ψυχραιμία. Έμπα μέσα:

Εδώ το σπιτόσκυλο σου έχει το μεγαλύτερο σπίτι που βρήκε στην περιοχή, το οποίο, όπως βλέπεις από τη φωτογραφία, έχει το δικό του γήπεδο μπέιζμπολ και τη δική του λίμνη (πάτα για μεγαλύτερη):

Πολλοί σελέμπριτιζ επιλέγουν να μείνουν εδώ, παρ' όλο που είναι αρκετά μακριά από το Λος Άντζελες. Ή μάλλον, επειδή είναι αρκετά μακριά από το Λος Άντζελες. Ο Τομ Κρουζ, ο Σπίλμπεργκ, η Έλεν ΝτεΤζένερες, ο Στιβ Μάρτιν, ο Τζον Τραβόλτα, ο Τζορτζ Μάικλ κι ένα σωρό άλλοι έχουν όλοι σπίτια στο μέρος, αν και ελάχιστοι μένουν στη Σάντα Μπάρμπαρα full time. Το σπιτόσκυλο νομίζει ότι το αποπάνω τέρας με τη λίμνη είναι της Όπρας Γουίνφρι. Ή του Σπίλμπεργκ. Δεν είναι σίγουρο.

Επίσης δεν γνωρίζει σε ποιον σελέμπριτη ανήκει ετούτο εδώ το θηρίο, που μοιάζει πολύ καλοφτιαγμένο, έχει και ένα φιδογυριστό μονοπάτι που σε κατεβάζει στην ανεμοδαρμένη παραλία (πώς ξανανεβαίνεις, έναι ένα θέμα), αλλά έχει και αυτό το ατέλειωτο εκτρωματικό γκαζόν, μια πράσινη πληγή. Το σπιτόσκυλο σιχαίνεται το γκαζόν, το θεωρεί τρελή σπατάλη νερού. Και είναι σίγουρο πως ο βλαξ που διαθέτει ετούτο το σπίτι οδηγεί Prius.

Να άλλο ένα κολοσσιαίο δείγμα της περιοχής, με κήπους α-λα Βερσαλλίες μπροστά. Παρατηρείς ότι τα περισσότερα σπίτια είναι μακριούτσικα από την άκρη του γκρεμού. Φταίει ο νοτιάς του Ειρηνικού, που μερικές φορές σε παίρνει και σε σηκώνει.

Όπως σου 'χει ξαναπεί το σπιτόσκυλο, αυτά τα τέρατα που είδες από πάνω δεν τα προτιμάει. Του φαίνονται υπερβολικά και πιστεύει πως καμία οικογένεια δεν χρειάζεται τετραψήφιο αριθμό τετραγωνικών για να ζήσει. Το σπιτόσκυλο γουστάρει περισσότερο κάτι τέτοια:

Μεγάλα, ναι, πολυτελή, με τρελή θέα και κήπο, αλλά όχι τερατώδη. Κι έχεις και ένα γείτονα δίπλα, άμα σου τελειώσει η ζάχαρη, βρε αδερφέ.

Θυμήσου ακόμα:
Τα εκπληκτικά σπίτια στους γκρεμούς της Λα Χόγια
Τα γιγάντια σπίτια του Beverly Park
Ένα τρίγωνο τέρας στην Εκάλη
Το τέρας της Κηφισιάς
(κι εδώ, κι εδώ, κι εδώ)
Περίεργες βίλες στην Πολιτεία
Κάτι πολύ περίεργο στο Κεφαλάρι
Βίλες στο Καβούρι
Το θηρίο των Λάτσηδων στην Εκάλη
Άλλα θηρία στην Εκάλη
Κι άλλα τέρατα στη Φιλοθέη

Διαφήμιση 300×250 Google