Αληθινά Σπίτια XIV: Μαδρίτη

Να ένα μικροσκοπικό λοφτάκι 36 τετραγωνικών στη Μαδρίτη, πολύ μίνιμαλ και πολυτελές, ό,τι πρέπει για μετροσέξουαλ άντρα ή άπιστο μεγιστάνα. Ο αρχιτέκτων που το έφτιαξε λέγεται Μανουέλ Οκάνια και έχει κάνει μια μαγκιά ενδιαφέρουσα. Στον απάνω όροφο που, αν το σπιτόσκυλο  κατάλαβε καλά, είναι ένα χλιδάτο μπάνιο, έχει φτιάξει τη μπανιέρα χωμένη στο έδαφος. Ο πάτος της είναι χωμένος στα ντουλάπια της κουζίνας που βλέπεις αριστερά στη φωτογραφία. Όχι κακό, έ;

Έμπα να δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Αυτή είναι η θέα από την είσοδο. Για να βγεις στο καλοφτιαγμένο μπαλκονάκι (βλέπει θάλασσα!) πρέπει να ανέβεις σκαλοπατάκι -το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και ως μέρος για να κάθεσαι και να ρεμβάζεις.

Να πώς φαίνεται το μπαλκονάκι και τημέρα. Αυτές οι μπαλκονόπορτες είναι πολύ ωραίες και βολικές, το σπιτόσκυλο τις συστήνει.

Αν καταλαβαίνει καλά το σπιτόσκυλο, αυτές είναι λήψεις της χωμένης στο πάτωμα μπανιέρας, που χωρίζεται με κομψό αμμοβολημένο γυαλί από το υπόλοιπο παταράκι. Επειδή η διαρρύθμιση είναι ολίγον μπερδεμένη, πάρε και τα σχέδια:

Θυμήσου άλλα αληθινά σπίτια: Στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Μπρούκλιν, στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

Διαφήμιση 300×250 Google